Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı kirli diş görmek

Rüyada sarı kirli diş görmek

Rüyada sarı kirli diş görmek onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, üstünlük elde edeceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, yaşam refahının düşeceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı kirli diş gördüyseniz:

  • Kendinizi yeniden tanımlamanız, imajınızı yenilemeniz gerekebilir.

Rüyada sarı kirli diş görmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada kirlenmiş diş görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine inanılır.

Rüyada kirli diş görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine yorulur.

Rüyada kirli diş fırçalamak bereketli bir yaşama sahip olunacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine rivayet eder.

Rüyada dişleri kirli görmek beklentilerin hızla gerçek olacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada dişlerini kirli görmek kafasının karışacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, iş hayatında başarılı olmaya yorulur.

Rüyada dişlerinin kirlendiğini görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına işaret eder.

Rüyada kendi dişlerini kirli görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments