Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dışkısını yemek

Rüyada dışkısını yemek

Rüyada dışkısını yemek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada dışkısını yemek gördüyseniz:

  • Kimse sizi yolunuzdan alıkoyamayacak.

Rüyada kendi dışkını yemek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi dışkısını yemek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına delalet eder.

Rüyada hayvan dışkısı yemek en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, dertlerin aşılacağına, ruhunun şifa bulacağına yorulur.

Rüyada inek dışkısı yemek büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına yorulur.

Rüyada insan dışkısı yemek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalettir.

Rüyada köpek dışkısı yemek daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada bebek dışkısı yemek kısmetli bir işe atılmaya, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dışkısını yemek çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments