Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin dışkısını görmek

Rüyada ölmüş birinin dışkısını görmek

Rüyada ölmüş birinin dışkısını görmek sahip olduğu nimetin artacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, daha iyi yerlere geleceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, saygı göreceğine, büyük kazanç elde edileceğine, geniş rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin dışkısını gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda başkalarıyla birlikte hareket etmeniz gerekebilir.

Rüyada kurumuş insan dışkısı görmek uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada yılan dışkısı görmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada hayvan dışkısı görmek sevip saydığı bir birey olunacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine inanılır.

Rüyada deve dışkısı görmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının dışkısını görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına, işlerinin sarpa saracağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun dışkısını görmek şifaya ve çarelere kavuşacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada kendi dışkısını görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, kazancın katbekat artacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına yorulur.

Rüyada eşinin dışkısını görmek ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments