Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişinizin düştüğünü görmek

Rüyada dişinizin düştüğünü görmek

Rüyada dişinizin düştüğünü görmek peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, ferah bir eve geçileceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, yani babasına benzeyeceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişinizin düştüğünü gördüyseniz:

  • Bir dakika önce mükemmel görünen olaylar, bir dakika sonra tamamen olumsuz bir hal alabilir.

Rüyada üst dişin düşmesini görmek rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada dişinin avucuna düştüğünü görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişinin düşmüş olduğunu görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine tabir olunur.

Rüyada dişinizin düştüğünü görmek kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine delalet eder.

Rüyada çürük dişin düştüğünü görmek alım gücünün artmasına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir başkasının dişinin düştüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına işarettir.

Rüyada dişin düşmesi görmek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, özlemlerini bitireceğine, yeni iş teklifleri alacağına tabir olunur.

Rüyada kendi dişini düştüğünü görmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments