Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişin düşmesi görmek

Rüyada dişin düşmesi görmek

Rüyada dişin düşmesi görmek bir bebek sahibi olacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada dişin düşmesi gördüyseniz:

  • Öğleden sonra üzerinizde otorite sahibi olan kimselerden bazı lütuflar görmeniz olasıdır.

Rüyada üst dişinin düştüğünü görmek üzüntülerin gideceğine, güzel işlere imza atacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada azı dişin düştüğünü görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, mal ve mülk kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek dişinin düştüğünü görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine delalettir.

Rüyada kaplama dişinin düştüğünü görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada başka birinin dişinin düştüğünü görmek çok büyük kazanç sağlanacağına, büyük adımlar atılacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada bir dişinin düştüğünü görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi dişini düştüğünü görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada dişinin kırılıp düştüğünü görmek sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, aksiliklerin başgöstereceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments