Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi dişini düştüğünü görmek

Rüyada kendi dişini düştüğünü görmek

Rüyada kendi dişini düştüğünü görmek kırgınlık yaşanacağına, malının ve kazancının tam olacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, neşesini kaybedeceğine, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi dişini düştüğünü gördüyseniz:

  • Finansal durumunuzu veya iş hayatınızı ilgilendiren ilişkiler ön plana çıkmaya başlıyor.

Rüyada iki dişin düştüğünü görmek yeni insanlarla tanışacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin dişinin düştüğünü görmek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişinin dolgusunun düştüğünü görmek iç dünyanızın sakinleşeceğine, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada üst dişin düşmesini görmek kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada annesinin dişinin düştüğünü görmek kaybettiği şeyi bulmasına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, borçların hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada dişinin düştüğünü görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişinin düştüğünü ve kanadığını görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, yaptığı işten çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada dişimin düştüğünü görmek Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments