Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişinin avucuna düştüğünü görmek

Rüyada dişinin avucuna düştüğünü görmek

Rüyada dişinin avucuna düştüğünü görmek bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişinin avucuna düştüğünü gördüyseniz:

  • Mükemmeliyetçiliği bir kenara bırakmak gerekiyor olabilir.

Rüyada dişinin avucuna düştüğünü görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, güzel günlerin sona ereceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına işarettir.

Rüyada dişin yarısının düştüğünü görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, güzel günlerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada düşen dişi yerine takmak mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ön dişinin düştüğünü görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına delalet eder.

Rüyada üst dişin düşmesini görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, dertlerin ve sorunların artacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına işarettir.

Rüyada ön dişin düşmesini görmek sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, aradaki buzları eriteceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına delalettir.

Rüyada dişin düşüp kanadığını görmek yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun dişinin düştüğünü görmek geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments