Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst dişin düşmesini görmek

Rüyada üst dişin düşmesini görmek

Rüyada üst dişin düşmesini görmek ekmek ve dünya malı alacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, her zaman el üstünde tutulacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine delalet eder.

Rüyada üst dişin düşmesini gördüyseniz:

  • Bırakın karşınızdaki kişiler istediği serzenişte bulunsun.

Rüyada üst azı dişinin düştüğünü görmek parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada ön üst dişinin düştüğünü görmek güzellik ve hayır geleceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üst dişin düşmesini görmek en gösterişli arabalara bineceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, rahat bir iş hayatının başlayacağına işaret eder.

Rüyada üst dişinin düştüğünü görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, ruhunu güzelleştireceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada üst dişin düştüğünü görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada üst azı dişi çektirmek gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üst arka dişini çekmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada üst azı dişi görmek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments