Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişinin parçalandığını görmek

Rüyada dişinin parçalandığını görmek

Rüyada dişinin parçalandığını görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, yerinde saymayacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına yorulur.

Rüyada dişinin parçalandığını gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan ya da sizinle yarışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada azı dişinin parçalandığını görmek karlı çıkacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, verimliliğinin de artacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişinin parçalandığını görmek kazançlı işlere girileceğine, mutlu günler yaşanacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada dişin parçalandığını görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine delalettir.

Rüyada dişinin bir parçasının kırıldığını görmek rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tırnak parçası görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, huzurun kaçacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini öldürüp parçalara ayırmak başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada insan eti parçaları görmek mallarının ve parasının bereketinin artacağına, günahlarının affedileceğine, duaların kabul olacağına işaret eder.

Rüyada ateş parçası görmek rahat bir döneme girileceğine, maddi gücünü yitireceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments