Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini öldürüp parçalara ayırmak

Rüyada birini öldürüp parçalara ayırmak

Rüyada birini öldürüp parçalara ayırmak işinde bol kazanç elde edeceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada birini öldürüp parçalara ayırmak gördüyseniz:

  • Tüm olumsuzluklara rağmen kurmak istediğiniz iş birliklerinin ya da ilişkilerin önünde hiçbir şey duramayacağa benziyor.

Rüyada birini öldürüp parçalara ayırmak uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, işlerin devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü parçalara ayırmak gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına işarettir.

Rüyada birini parçalara ayırmak büyük miktarda kazanç sağlayacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine işaret eder.

Rüyada yılanı parçalara ayırmak yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada insanı parçalara ayırmak kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına tabir olunur.

Rüyada evini ayırmak kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada balık ayırmak rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eti kemiğinden ayırmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, büyük başarılar elde edeceğine, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments