Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişinin düştü görmek

Rüyada dişinin düştü görmek

Rüyada dişinin düştü görmek sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, kalp kıracağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada dişinin düştü gördüyseniz:

  • Eğer, gözden kaçırdığınız konular varsa sonunda zararlı çıkabilir ya da beklediğiniz kazancı elde edemeyebilirsiniz.

Rüyada ön dişinin düştüğünü görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına işarettir.

Rüyada sağlam dişin düştüğünü görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına işarettir.

Rüyada dişimin düştüğünü görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi dişini düştüğünü görmek kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına tabir olunur.

Rüyada dişin düşmesi görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine delalet eder.

Rüyada dişin çürüyüp düştüğünü görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının dişinin düştüğünü görmek büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, sorununu kolayca çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişinin düştüğünü ve kanadığını görmek hayırlı adımlar atacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments