Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişin çürüyüp düştüğünü görmek

Rüyada dişin çürüyüp düştüğünü görmek

Rüyada dişin çürüyüp düştüğünü görmek kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, işlerin çığırından çıkacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişin çürüyüp düştüğünü gördüyseniz:

  • Yolun sonunda parlak bir son varken geçici sorunlara takılmayın.

Rüyada ön dişin düşmesini görmek huzurlu günler görüleceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağlam dişin düştüğünü görmek inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına işaret eder.

Rüyada dişin kanayarak düştüğünü görmek sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişindeki dolgunun düştüğünü görmek yeterli kimse haline geleceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üst dişinin düştüğünü görmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada dişinin dolgusunun düştüğünü görmek dinde bilginleşeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına delalet eder.

Rüyada iki dişin düştüğünü görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada dişinin avucuna düştüğünü görmek feraha ermeye, fikirlerinin can bulacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments