Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişimi çekmek

Rüyada dişimi çekmek

Rüyada dişimi çekmek gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, bereket ve zenginlik bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına delalettir.

Rüyada dişimi çekmek gördüyseniz:

  • Alışverişler veya pazarlıklar esnasında karşı koyulması zor teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada arka dişini çekmek ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, kul hakkına girmeyeceğine delalettir.

Rüyada alt dişi çekmek evlerindeki huzurun artacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine tabir olunur.

Rüyada kendi sallanan dişini çekmek doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yirmilik dişi çekmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada oynayan dişi çekmek işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada eşinin dişini çekmek huzurlu bir yaşama sahip olacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, istihdam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun dişini çekmek büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi kendinin dişini çekmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments