Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yirmilik dişi çekmek

Rüyada yirmilik dişi çekmek

Rüyada yirmilik dişi çekmek çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, koltuğunun da yükseleceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada yirmilik dişi çekmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler veya meslektaşlarınız sizden gelecek önerileri bekliyor olabilirler.

Rüyada üst dişini çekmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına delalettir.

Rüyada kendi alt dişini çekmek maddi gücünün yerine geleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin dişini çekmek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine inanılır.

Rüyada çocuğunun dişini çekmek büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına rivayet eder.

Rüyada azı dişi çekmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada kök dişini çekmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağrıyan dişi çekmek el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada yılanın dişini çekmek rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments