Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kendinin dişini çekmek

Rüyada kendi kendinin dişini çekmek

Rüyada kendi kendinin dişini çekmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, yardım edeceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi kendinin dişini çekmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada annenin dişini çekmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, zor ve stresli günler geçireceğine delalettir.

Rüyada kendi dişini kendin çekmek kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, kendi işinin patronu olunacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinle kendi dişini çekmek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada köpek dişini çekmek kıskanılacak projelere imza atılacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada azı dişi çekmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, üzerinde kafa yoracağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi dişini kendi çekmek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına alamet eder.

Rüyada dişini kendi çekmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada ön dişini çekmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, anlaşmazlıkların biteceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments