Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arka dişini çekmek

Rüyada arka dişini çekmek

Rüyada arka dişini çekmek uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, hep yerinde sayacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, rahat bir hayat yaşayacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada arka dişini çekmek gördüyseniz:

  • Zorlanmanız olayların ilerlemeyeceği anlamına gelmiyor.

Rüyada arka dişini çekmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada üst arka dişini çekmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada arka dişinin çıktığını görmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, tartışmalı bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada arka azı dişi görmek maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına delalettir.

Rüyada üst arka dişinin kırıldığını görmek sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, mutluluk dolu haberler alınacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine delalet eder.

Rüyada birinin dişini çekmek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada dişini eliyle çekmek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sallanan dişi çekmek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments