Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişi temiz görmek

Rüyada dişi temiz görmek

Rüyada dişi temiz görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına alamet eder.

Rüyada dişi temiz gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizin için iyi olmayan konularda size baskı kurabilirler.

Rüyada dişi temiz görmek düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına rivayet eder.

Rüyada çok temiz su görmek rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına tabir olunur.

Rüyada temiz kar görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine tabir olunur.

Rüyada temiz derede yürümek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına rivayet eder.

Rüyada temiz denizde yüzdüğünü görmek insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, kazancının düşeceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada temiz buzdolabı görmek diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalette temiz su görmek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına delalettir.

Rüyada temiz işyeri görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, borçlanacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments