Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz denizde yüzdüğünü görmek

Rüyada temiz denizde yüzdüğünü görmek

Rüyada temiz denizde yüzdüğünü görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine delalettir.

Rüyada temiz denizde yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Duygularınızın sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada temiz denizde yüzmek iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine alamet eder.

Rüyada temiz deniz suyunda yüzmek çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, birçok ortaklık kurulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada temiz denizde yüzdüğünü görmek lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine rivayet eder.

Rüyada temiz bir denizde yüzmek sıkılacağı bir haber almaya, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, güvensizlik duymaya delalet eder.

Rüyada temiz ve berrak suda yüzmek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına inanılır.

Rüyada temiz sularda yüzmek bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz gölde yüzmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına delalet eder.

Rüyada temiz suda balıklarla yüzmek sayılacağına ve sevileceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments