Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin kovmak

Rüyada güvercin kovmak

Rüyada güvercin kovmak imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, borç batağına düşeceğine, işlerin başına geçeceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin kovmak gördüyseniz:

  • Hemen vazgeçmemelisiniz.

Rüyada güvercin kovmak kendi kabuğuna çekileceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediyi kovmak bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına delalet eder.

Rüyada evden sinek kovmak programların ve projelerin tutmayacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada şeytanı kovduğunu görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada işçiyi kovmak sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada fareleri kovmak belalı kimselerle karşılaşacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada evden kovmak kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, çok büyük zararlar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinden birini kovmak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments