Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cok beyaz güvercin görmek

Rüyada cok beyaz güvercin görmek

Rüyada cok beyaz güvercin görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, kime gideceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada cok beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Bazı detaylar veya olaylar sizin uzmanlığınıza ihtiyaç olmadan da yerli yerine oturabilir.

Rüyada büyük beyaz güvercin görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz güvercin beslemek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına inanılır.

Rüyada bir çift beyaz güvercin görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanadı kırık beyaz güvercin görmek büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına yorulur.

Rüyada beyaz güvercin yavrusu görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına rivayet eder.

Rüyada iki beyaz güvercin görmek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz güvercinlerin uçtuğunu görmek rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, mutluluktan havalara uçacağına inanılır.

Rüyada beyaz güvercin ve yumurtasını görmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments