Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişçide çalışmak

Rüyada dişçide çalışmak

Rüyada dişçide çalışmak yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişçide çalışmak gördüyseniz:

  • Yeni insanlarla tanışmanız, dostluklar kurmanız, eski dostlarınızla sık görüşmeniz olasıdır.

Rüyada diş çekmeye çalışmak esenlik, huzur ve saadet bulacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada dişçide çalışmak hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada diş çıkarmaya çalışmak bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına alamet eder.

Rüyada kaplumbağa öldürmeye çalışmak gözyaşlarının dineceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada küpe takmaya çalışmak yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına işaret eder.

Rüyada pasaport almaya çalışmak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Rüyada kırkayak öldürmeye çalışmak içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine alamet eder.

Rüyada kas çalışmak eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, değer göreceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments