Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küpe takmaya çalışmak

Rüyada küpe takmaya çalışmak

Rüyada küpe takmaya çalışmak rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, işlerin rast gideceğine, darlık içine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada küpe takmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes bildiği gibi ilerlesin.

Rüyada küpe takmaya çalışmak ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzük takmaya çalışmak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, şartlarının da zenginleşeceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sütyen takmaya çalışmak büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, iş kaybı yaşanacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına alamet eder.

Rüyada takma kirpik takmak her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine yorulur.

Rüyada takma ayak görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, hayata küseceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine işaret eder.

Rüyada altın takmış birini görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına tabir olunur.

Rüyada takma diş fırçalamak kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada takma diş yutmak çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments