Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa öldürmeye çalışmak

Rüyada kaplumbağa öldürmeye çalışmak

Rüyada kaplumbağa öldürmeye çalışmak hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağa öldürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara gönüllü olmadan önce düşünmekte fayda var.

Rüyada kaplumbağa öldürmeye çalışmak işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine inanılır.

Rüyada kaplumbağa yakalamaya çalışmak dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, yeni bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada kaplumbağa öldüğünü görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa öldürdüğünü görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, artık rahat bir nefes alacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına delalettir.

Rüyada su kaplumbağası öldürmek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su kaplumbağasının öldüğünü görmek maddi yükümlülüklerinin artacağına, müjdeli haberler alacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa öldürmek üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın öldüğünü görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, musibetlerin yaşanacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments