Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş çekmeye çalışmak

Rüyada diş çekmeye çalışmak

Rüyada diş çekmeye çalışmak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, çok iyi işler yapılacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kısmetlerinin bol olacağına, hastalıkların şifa bulacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada diş çekmeye çalışmak gördüyseniz:

  • harekete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış bir şeydir.

Rüyada diş çekmeye çalışmak insanların yasa ve kedere boğulacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada fotoğraf çekmeye çalışmak bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına inanılır.

Rüyada dikkat çekmeye çalışmak kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada besmele çekmeye çalışmak ticaretinin genişleyeceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sancı çekmeden doğum yapmak daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına delalet eder.

Rüyada çekme helva görmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına rivayet eder.

Rüyada çekme helva yemek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada halay çekmeyi öğretmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, pek az kazanç getireceğine, hastalıklarının düzeleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments