Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dışarıda gezmek

Rüyada dışarıda gezmek

Rüyada dışarıda gezmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, hidayete ereceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına tabir olunur.

Rüyada dışarıda gezmek gördüyseniz:

  • Karşı harekete geçmeniz veya olayı engellemeniz gerekebilir.

Rüyada dışarıda gezmek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, patron koltuğunda oturacağına rivayet eder.

Rüyada gece dışarıda gezmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına işaret eder.

Rüyada dışarıyı süpürmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, gelirinin garanti olacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine rivayet eder.

Rüyada camiyi dışarıdan görmek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusunu dışarı atmak yapılan hataların tekrarlanacağına, daha fazla yakınlaşacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dışarı çiş yapmak işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına rivayet eder.

Rüyada dışarıya tuvaletini yapmak parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dışarıda banyo yapmak zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments