Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dışarıyı süpürmek

Rüyada dışarıyı süpürmek

Rüyada dışarıyı süpürmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dışarıyı süpürmek gördüyseniz:

  • Sunumunuzu hafifletmenizde ya da düşük profilde devam etmenizde fayda var.

Rüyada dışarıyı süpürmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, bir yere taşınmaya yorulur.

Rüyada dışarı süpürmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, rahatlığa ereceğine, yurtdışına gidileceğine alamet eder.

Rüyada dışarıda yürüdüğünü görmek inancını bir kenara atacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine inanılır.

Rüyada pencereden dışarı çıktığını görmek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dışarıya çamaşır asmak üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, huzura ve rahata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dışarıda duş almak elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dışarıda yıkandığını görmek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, güzel davetler alacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gece dışarıda olmak helal rızık elde edeceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments