Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camiyi dışarıdan görmek

Rüyada camiyi dışarıdan görmek

Rüyada camiyi dışarıdan görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, her gün daha fazla dolacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, temize çıkacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada camiyi dışarıdan gördüyseniz:

  • Evdeki problemlerin hızınızı kesmesine veya moralinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada camiyi dışarıdan görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine yorulmaktadır.

Rüyada dışarı kaka yapmak iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dışarı tuvaletini yapmak eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini dışarıdan izlemek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dışarı çiş yapmak maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, müjdeli bir haber alacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada dışarıyı seyretmek zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına delalettir.

Rüyada dışarıda uyumak maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camdan dışarı çıkmak sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments