Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dışarıya tuvaletini yapmak

Rüyada dışarıya tuvaletini yapmak

Rüyada dışarıya tuvaletini yapmak böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, zenginlik kazanacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada dışarıya tuvaletini yapmak gördüyseniz:

  • En umulmadık şeylerin olması bile mümkündür.

Rüyada dışarıya tuvaletini yapmak kendisini çok daha iyi hissedeceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada dışarıda tuvaletini yapmak yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, karamsar olacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine tabir olunur.

Rüyada tuvaletini dışarı yapmak işinde geniş yetkilerle donatılacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine inanılır.

Rüyada dışarı tuvaletini yapmak iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada dışarı çiş yapmak eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, kazancının tükenmeyeceğine işarettir.

Rüyada dışarı kaka yapmak yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine delalettir.

Rüyada dışarıda kahvaltı yapmak iş hayatında maddi zarara uğranacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına işaret eder.

Rüyada dışarıya büyük abdestini yapmak güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, rızkının bollaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments