Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dışarı süpürmek

Rüyada dışarı süpürmek

Rüyada dışarı süpürmek işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına inanılır.

Rüyada dışarı süpürmek gördüyseniz:

  • Kendinize çekidüzen vermelisiniz.

Rüyada dışarı süpürmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına yorulur.

Rüyada dışarıyı süpürmek mevkie edineceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada dışarıyı seyretmek büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dışarı sıçmak düzeninin yeniden sağlanacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camdan dışarıyı seyretmek kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dışarıda yatak görmek maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada eşyaları dışarıda görmek moral ve sermaye kaybedeceğine, ufkunun açılacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine delalet eder.

Rüyada dışarıda abdest almak aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, dualarına karşılık alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments