Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dışarıda abdest almak

Rüyada dışarıda abdest almak

Rüyada dışarıda abdest almak gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, neşe ve sağlıkla geçeceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada dışarıda abdest almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin işlerinize karışmasını veya size sözle müdahale etmesini engelleyebilirsiniz.

Rüyada dışarıya büyük abdestini yapmak sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, ticaret hayatına atılacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada dışarıda abdest almak iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulur.

Rüyada gece dışarıda olmak cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada dışarıda yatmak bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine işarettir.

Rüyada dışarıda yürüdüğünü görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada dışarıda karınca görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada pencereden dışarı atlamak uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada dışarı bakmak yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments