Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dışarıyı seyretmek

Rüyada dışarıyı seyretmek

Rüyada dışarıyı seyretmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, emeklerinin karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dışarıyı seyretmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı bazı ilişkileriniz umut vaat ediyor.

Rüyada camdan dışarıyı seyretmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada dışarıyı seyretmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada pencereden dışarıyı seyretmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına delalet eder.

Rüyada bir yeri seyretmek tüm parasını kaybedeceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada kavga edenleri seyretmek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine işarettir.

Rüyada kar seyretmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına işarettir.

Rüyada uzaktan denizi seyretmek rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada yeşillik seyretmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments