Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dışarı sıçmak

Rüyada dışarı sıçmak

Rüyada dışarı sıçmak hem işinde başarılı olacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dışarı sıçmak gördüyseniz:

  • Bir yerleri, bir işi ya da bir insanı terk etme, başını alıp gitme arzuları duymanız olasıdır.

Rüyada dışarı sıçmak kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine işarettir.

Rüyada tuvalette sıçmak büyük bir aşk yaşayacağına, günaha gireceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine işaret eder.

Rüyada açık alana sıçmak makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada avucuna sıçmak hafifleyeceğine, rahatlayacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağızdan sıçmak yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına yorulur.

Rüyada başkasının evine sıçmak daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada yürürken sıçmak kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada sıçmak ve temizlemek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments