Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvaletini dışarı yapmak

Rüyada tuvaletini dışarı yapmak

Rüyada tuvaletini dışarı yapmak gözünü en yukarılara dikeceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, dinde bilginleşeceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine alamet eder.

Rüyada tuvaletini dışarı yapmak gördüyseniz:

  • Genel yargıları onların konrtolüne bırakmalısınız.

Rüyada tuvaletini dışarı yapmak ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dışarı tuvaletini yapmak bunun da rüya sahibine sorun olacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dışarıya tuvaletini yapmak yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine alamet eder.

Rüyada dışarıda tuvaletini yapmak haybeye para ve zaman harcayacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, malını ve canını emniyete alacağına yorulmaktadır.

Rüyada dışarı kaka yapmak onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dışarı çiş yapmak rahata erileceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dışarıya çiş yapmak istek ve arzularının gerçekleşeceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada dışarıya büyük abdestini yapmak dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, keyfinin kaçacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments