Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dışarda yağmur görmek

Rüyada dışarda yağmur görmek

Rüyada dışarda yağmur görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, dualarının kabul olacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada dışarda yağmur gördüyseniz:

  • Diğerleri ne derse desin, siz kendi bildiğiniz yolda devam edin.

Rüyada dışarda yağmur yağdığını görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dışarda yağmur görmek rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mevsim dışında kiraz görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine delalettir.

Rüyada insan dışı varlıklar görmek bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, önemli sorumluluklar alacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşları tarafından dışlanmak yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, başının derde gireceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına işaret eder.

Rüyada evin dışını görmek sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada şehir dışına çıkmak çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına yorulur.

Rüyada kapı dışında kalmak binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments