Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş üstünde diş görmek

Rüyada diş üstünde diş görmek

Rüyada diş üstünde diş görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, içinin huzurla dolacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına delalettir.

Rüyada diş üstünde diş gördüyseniz:

  • Fazla bilindik olmayan yolların denenmesinin ya da göz önünde olmamanın hayatın normal akışı üzerinde çok fazla etkisi olmayacağı gerçeği ortaya çıkabilir.

Rüyada diş üstünde diş görmek hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, zor durumların biteceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada dişin üstünde diş görmek endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada para üstünü alamamak bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada atın üstünden düşmek şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya alamet eder.

Rüyada beyaz atın üstünde olmak iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına alamet eder.

Rüyada deniz üstünde yürüyen insan görmek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada su üstünde batmadan yürümek mutsuz ve üzgün olacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada üstünde kene görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments