Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş kusmak

Rüyada diş kusmak

Rüyada diş kusmak ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, işlerin devam edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada diş kusmak gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilerin sizi inanmadığınız bir yöne sürüklemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada diş kusmak ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok miktarda kusmak karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada ağızdan kurt kusmak gelirinin artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, can sıkıntısının geçeceğine alamet eder.

Rüyada yediğini kusmak paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada iğne kusmak zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada kurt kusmak başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ağız dolusu su kusmak enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine rivayet eder.

Rüyada insan eti yemek kusmak girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments