Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yediğini kusmak

Rüyada yediğini kusmak

Rüyada yediğini kusmak bazı konser etkinliklerine katılacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada yediğini kusmak gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi sınırlandırmamalısınız.

Rüyada yediği eti kusmak verilen emeğin boşa çıkmayacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yediklerini kusmak güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına işarettir.

Rüyada yediğin yemeği kusmak makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada yediği yemeği kusmak elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yedikleri kusmak geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi alamet etmektedir.

Rüyada yediğini kusmak eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada çok fazla kusmak bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına inanılır.

Rüyada beyaz renk kusmak bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments