Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağızdan kurt kusmak

Rüyada ağızdan kurt kusmak

Rüyada ağızdan kurt kusmak çok yıpranacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada ağızdan kurt kusmak gördüyseniz:

  • İnsanlarla iyi iletişim içindesiniz.

Rüyada ağızdan kurt kusmak akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına inanılır.

Rüyada ağızdan kan kusmak bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına işarettir.

Rüyada ağızdan et kusmak parasal durumun düzeltileceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağızdan böcek kusmak yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağızdan kusmak sevilen birinin geleceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine inanılır.

Rüyada ağızdan kurt çıkarmak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, dişe diş savaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağızdan kurt çıktığını görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine işarettir.

Rüyada küçük kurt kusmak hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments