Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğne kusmak

Rüyada iğne kusmak

Rüyada iğne kusmak eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine delalettir.

Rüyada iğne kusmak gördüyseniz:

  • Ani kararlar almaktan veya ani harcamalardan kaçınmalısınız.

Rüyada iğne kusmak hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, beklenilen takdiri alacağına tabir olunur.

Rüyada toplu iğne kusmak kısmetinin açık olacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına delalet eder.

Rüyada cam parçası kusmak ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, strese gireceğine, gergin olacağına, ön plana çıkacağına yorulur.

Rüyada balık kılçığı kusmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Rüyada kurtcuk kusmak işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına işaret eder.

Rüyada dolu dolu kusmak insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Rüyada katı kusmak işlerinin açılıp kazancının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, bolluğa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada su içip kusmak giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments