Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şiş diş görmek

Rüyada şiş diş görmek

Rüyada şiş diş görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, oldukça büyük başarılara, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, büyük takdir toplanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada şiş diş gördüyseniz:

  • Özel hayatınızı ilgilendiren kararlarınız devreye girebilir, özel hayatınızı baştan ele alma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Rüyada diş şişmesini görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına alamet etmektedir.

Rüyada diş şiştiğini görmek becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, her anlamda şifa bulmaya inanılır.

Rüyada diş etinin şişmesini görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada diş etlerinin şiştiğini görmek çocuk sahibi olunacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, haklılığının anlaşılacağına delalet eder.

Rüyada şiş diş görmek rahatının yerine geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, geniş bir rızka kavuşacağına delalet eder.

Rüyada diş eti şişmesi görmek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına delalet eder.

Rüyada diş etinin şiştiğini görmek rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, kendisine olan güveninin azalacağına delalet eder.

Rüyada şişmiş diş görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments