Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş şişmesini görmek

Rüyada diş şişmesini görmek

Rüyada diş şişmesini görmek insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına, çok pişmanlık duyacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada diş şişmesini gördüyseniz:

  • Aşk, iş, para, aileyle ilgili olumlu gelişmeler v.b herhangi bir konuda işler oldukça şanslı şekilde ilerleyebilir.

Rüyada şişmiş diş görmek kısmetlerin günden güne artacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına inanılır.

Rüyada diş etinin şiştiğini görmek kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Rüyada diş şişmesi görmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, kazançlı çıkacağına yorulur.

Rüyada diş etinin şişmesini görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada diş şişmesini görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, elde edilecek menfaatlere, yakında hedefine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada diş şiştiğini görmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, işlerinin kolaylaşacağına işaret eder.

Rüyada şiş diş görmek yenilenme yaşayacağına, kırgınlıkların biteceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada diş etlerinin şiştiğini görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments