Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah çürük diş görmek

Rüyada siyah çürük diş görmek

Rüyada siyah çürük diş görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına delalettir.

Rüyada siyah çürük diş gördüyseniz:

  • Boşa para harcamak sevdiğiniz kişiyle aranızda sorun yaratabilir.

Rüyada çürük siyah diş görmek sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah çürük diş görmek yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çürük diş aldırmak büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çürük diş kırmak sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, haneye dertlerin gireceğine , bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çürük dişten kurtulmak ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, bir hastalığa maruz kalacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına işarettir.

Rüyada başkasında çürük diş görmek elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada çekilmiş çürük diş görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çürük dişlerin döküldüğünü görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments