Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş çürüğünü temizlemek

Rüyada diş çürüğünü temizlemek

Rüyada diş çürüğünü temizlemek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine delalettir.

Rüyada diş çürüğünü temizlemek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızdan gelecek teklifler sizi kararsızlığa itebilir.

Rüyada çürük diş temizlemek maddi gücünün azalacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diş çürüğünü temizlemek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, sevinileceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada çürük temizlemek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına tabir olunur.

Rüyada çürük dişi temizlemek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, kaybettiği şeyi bulmasına, malından ve parasından ziyan edeceğine işarettir.

Rüyada ağızda çürük diş görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada çürük dişlerin döküldüğünü görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Rüyada çürük diş almak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına yorulur.

Rüyada siyah çürük diş görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments