Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diri diri gömülmek

Rüyada diri diri gömülmek

Rüyada diri diri gömülmek güzel günlerinin geride kalacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine işaret eder.

Rüyada diri diri gömülmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı akıllı şekilde ortaya koymanız bazı kişilerle iş birliği için olanak sağlayabilir.

Rüyada diri diri toprağa gömülmek kâbus gibi günlerin geleceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin diri diri gömüldüğünü görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada diri gömülmek büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine delalet eder.

Rüyada kendini diri diri gömüldüğünü görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine işaret eder.

Rüyada diri diri mezara gömülmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada diri diri gömülmek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada birini diri diri gömüldüğünü görmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada diri diri gömüldüğünü görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, güzel haberlerin alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments