Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dinazor tarafından kovalanmak

Rüyada dinazor tarafından kovalanmak

Rüyada dinazor tarafından kovalanmak uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, sağlam bir kariyer edineceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dinazor tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Bazı kapılar kapanırken, yenilerini açmanın da zamanının geldiğini görebilirsiniz.

Rüyada dinazor tarafından kovalanmak sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, huzurlu günlerin geleceğine delalettir.

Rüyada bir adam tarafından kovalandığını görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kalben çok rahat edileceğine yorulur.

Rüyada köpekler tarafından kovalandığını görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada inek tarafından kovalanmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına delalet eder.

Rüyada bir şey tarafından kovalanmak emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına delalet eder.

Rüyada biri tarafından kovalandığını görmek çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına yorulur.

Rüyada kaplan tarafından kovalanmak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada kaplan tarafından kovalandığını görmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments