Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir adam tarafından kovalandığını görmek

Rüyada bir adam tarafından kovalandığını görmek

Rüyada bir adam tarafından kovalandığını görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına yorulur.

Rüyada bir adam tarafından kovalandığını gördüyseniz:

  • Dikkatli olmazsanız, başkalarının işlerine karışmakla veya doğruları çarpıtmakla suçlanabilirsiniz.

Rüyada bir adam tarafından kovalandığını görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine işarettir.

Rüyada bir adam tarafından kovalanmak gelirinin çoğalacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, planların boşa gideceğine işarettir.

Rüyada adam tarafından kovalanmak daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada adamlar tarafından kovalanmak iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine işarettir.

Rüyada kovalayan adam görmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada bebek tarafından kovalanmak kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, arkasından iyi konuşulacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada iki kişi tarafından kovalanmak sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, sermayesini kaybedeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz köpek tarafından kovalanmak hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, ortalığın karışacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments