Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplan tarafından kovalandığını görmek

Rüyada kaplan tarafından kovalandığını görmek

Rüyada kaplan tarafından kovalandığını görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine delalet eder.

Rüyada kaplan tarafından kovalandığını gördüyseniz:

  • Sizden istenen şeyleri gerçekten yapmak istemiyorsanız, fikirlerinizi bir şekilde ifade etmenizde fayda var.

Rüyada kaplan tarafından kovalanmak zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, zor durumların sona ereceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına inanılır.

Rüyada kaplan tarafından kovalandığını görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaplanın kovalaması görmek kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, gelirinin azalacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına inanılır.

Rüyada kaplan tarafından öldürülmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine delalet eder.

Rüyada aslan tarafından kovalandığını görmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın tarafından kovalanmak kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, bol kazanç elde edileceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada erkekler tarafından kovalanmak mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada birisi tarafından silahla kovalanmak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments