Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek tarafından kovalanmak

Rüyada inek tarafından kovalanmak

Rüyada inek tarafından kovalanmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına tabir olunur.

Rüyada inek tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Söylenenler veya yorumlar doğru olmayabilir ya da bazı ilişkilerinizde bazı şeyler yanlış olabilir.

Rüyada inek tarafından kovalanmak başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına delalettir.

Rüyada inekler tarafından kovalanmak parasının ve malının da artacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada inek tarafından kovalandığını görmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada inek kovalaması görmek içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada ineğin kovalaması görmek iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada ineğin kovalamasını görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kovalayan inek görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi tarafından kovalanmak iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments