Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dil çiğnemek

Rüyada dil çiğnemek

Rüyada dil çiğnemek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine inanılır.

Rüyada dil çiğnemek gördüyseniz:

  • Neyse ki, söylenenleri onaylamak veya kabul etmek zorunda değilsiniz.

Rüyada dil çiğnemek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına delalet eder.

Rüyada dilini çiğnemek şansının ve kısmetinin kapanacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına delalet eder.

Rüyada kar çiğnemek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına tabir olunur.

Rüyada naneli sakız çiğnemek iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, ruhunun şifa bulacağına, değer göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiğ et çiğnemek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine işaret eder.

Rüyada karanfil çiğnemek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Rüyada sırt çiğnemek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kendisini çok yıpratacağına tabir olunur.

Rüyada damla sakızı çiğnemek çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments