Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilini temizlemek

Rüyada dilini temizlemek

Rüyada dilini temizlemek hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, anne baba duaları alınacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına yorulur.

Rüyada dilini temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere getireceğiniz eleştiri, şikayet veya yorumlar aynı hızla karşılık görebilir.

Rüyada dil temizlemek rızkın artacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına yorulur.

Rüyada dilini temizlemek kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, kişinin fakirleşeceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada dili uzamak aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dil balığı tutmak hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına inanılır.

Rüyada dilini kopmuş görmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına işaret eder.

Rüyada dil öğrendiğini görmek huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, lüksünün artacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin dilini koparmak aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada dilini dikmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments